joi, 8 ianuarie 2009

vang vieng

Luce, balinezul (poate o sa zicem despre el, poate nu) avea dreptate. E urat cu spume. singurul lucru care ul salveaza e peisajul minunat in care sta. In rest e plin de pustani australieni si englezi care vin sa-si fumeze creierii si sa se dea pe rau pe colace din camera de tractor - adica sa faca tubing. Mancarea e nasoala, pentru ca pe drogati nu-i prea intereseaza subtilitati culinare, asa ca se baga vegeta si cubul maggi la greu. Dupa masa se aduna toti in barurile cu patuturi si perne si masuta in mijocul patutului si se uita la tv, de obicei dvd cu friends, seriile mai vechi. Toate barurile cu paturi sunt pline de impietriti cu ochii in televizor, tragand de o bere si umflandu-se cu pizza. Copilasii locali o sa uite supa de porc de dimineata si o sa se umfle si ei cu sandvisuri cu ketchup.
E un fel de Vama aici, mai misto. discotecile sunt una langa alta pe o insula de pe rau, la care ajungi pe niste podete inguste de lemn, au unul sau 2 focuri in mijloc, inconjurate de bancute, pe care danseaza englezoaice supraponderale care se cred sexi, iar pe margine sunt mici bungalouri pe stalpi, fara pereti, cu un covor si 2-3 hamace. ce nu se potriveste de loc e muzica. clubbingul si hamacul sunt in directii total opuse, dar ideea mi-a placut. Si se bea alcool la galetusa, cu paiul, sa nu mai pierzi timpul la bar la fiecare citirica.
deja m-am umflat cu beer lao, tre sa mai schimb brandul

5 comentarii:

Raruca spunea...

Hei!! ati facut o treaba exceptionala. Am citit toate posturile si va recomand cu caldura sa publicati un jurnal de calatorie. Am ras cu pofta, e scris fff bine si "citet".

PS Festival de muzica Benicassim 2009 (16-19 iulie). Va bagati?
Raluca Ceresmis

md spunea...

cu poze... si de ce nu, cu muzica. ficarui post ii potin asocia o melodie... asta ar rima cu kuryakin take my hand...

ps. kings of leon, paul weller si farns ferdinad confirmati pana acum

J spunea...

apreciem comentariile, cu toate ca avem dubii ca ne-am sti. n-ar fi exclus. oricum, prietenii nostri apropiati nu s-au inghesuit, dar le multumim si lor, macar pentru sms-uri

poze vom urca de acasa, in scurt timp

md spunea...

nu ne stim sigur. insa imi place ce ati facut. descrierile sunt facute cu umor, usor cinism, bascalie, "te razi". daca vreau vreodata sa merg pe acolo, am un ghid preliminar de calatorie ;-ppp

J spunea...

frumos kuryakin. nu stiam. face din vang vieng un loc mai putin depravat