joi, 11 februarie 2010

night boat

barca de noapte e o barca mai mare de lemn cazuta de te intrebi cum de mai sta intreaga. colac peste pupaza au burdusit-o tailandezii cu fraierii de noi de ma mir cum de nu ne-am scufundat. avea o incapere mai mare pe 2 nivele in care pe fiecare nivel, in stanga si dreapta erau 3 nivele de rafturi inalte de vreo 70 cm cu saltele multe si inguste asezate unele langa altele, tot de vreo maxim juma de metru latime fiecare. pt cine a vazut filme cu auschwitz, ar fi o referintza buna, doar ca incaperile din lagar erau mult mai luxoase si mai mari. sau putem compara cu o ferma de gaini, doar ca in loc de gaini de data asta erau oameni la gramada pe saltele subtiri si imputzite.
mie imi place la cald, dar aici era prea de tot si eu nu zic asta niciodata. nici o bula de aer, caldura de ti se lipeau hainele de tine instantaneu inghesuiala si balans ca la balamuc. noroc ca imi cumparasem o sticla de apa si un pachet de napolitane pt ca alfel ma lua mama dracului. si noroc ca tzin pastilele de rau de miscare la indemana, ca si asa a fost greu. slava domnului am transpirat atat de tare si de mult incat nu a trebuit sa fac pipi.

am pornit la 9 seara si am ajuns la 5 dimineatza transpirati si imputiti in surat thani de unde am luat vreo alte 3 microbuze/autobuze si un feriboat si am ajuns in sfarsit la 2 in koh lanta. am fost desteapta si mi-am luat o camera de la o agentie de voiaj ca sa nu trebuiasca sa ma perind cu boarfele dupa mine si m-am cazat

Niciun comentariu: